Abby is een tekenkampioen
Een kleurrijk prentenboek op rijm over een meisje dat de diagnose epilepsie krijgt. Het boek is gratis te downloaden op de homepagina (eenvoudige printversie) en de site van SEIN.

Ik hou meer van jou, dan van de rijstepap van mijn oma
Het boek “Ik hou meer van jou, dan van de rijstepap van mijn oma” is een uitgebreide werkwijze van Theatergroep Cactus. 228 pagina’s full color inclusief dvd. Een boek boordevol ervaringen, spelopdrachten en teksten. Het boek is niet meer te koop, maar ik kan je een gratis download sturen. Interesse? Mail naar: carolijncarolijn@hotmail.com.

Hiep hiep hoeree
De oma van Abby kookt zoveel eten dat Abby een verrassingsfeest organiseert. Iedereen is welkom! Familieleden en mensen uit de buurt dansen, eten en feesten samen. Hiep hiep hoeree, wie wil er kipsaté?
Een kleurrijk prentenboek op rijm vol ritme, muziek en héél veel lekker eten. Voor feestvierders vanaf 5 jaar

Naima is hier nieuw
Naima is met haar mama gevlucht voor de oorlog. In Nederland wordt haar nieuwe buurjongetje Anwer haar beste vriend. Naima leert veel in de kleuterklas van juf Loes. En op een dag mag haar grote broer Khaled ook naar Nederland komen. Opa woont nog altijd in hun oude land, maar met hem kan ze wel skypen.
Vrolijke voorleesverhaaltjes over een meisje dat samen met haar gezin een nieuw leven opbouwt in Nederland. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Ik wil vlechten

Als Efia rent, rinkelen de kraaltjes van haar vlechten. Rinkel, rinkel! Zulke mooie haren wil Esmee ook wel! Maar wie kan dat doen? De winkeljuf, de boer en de acrobaat niet. Maar de kapper wel! Esmee krijgt net zulke vlechtjes als haar vriendin. Ze lijken wel zusjes! Een vrolijk avontuur voor peuters en kleuters over vriendschap en gelijkwaardigheid.